Waarom je bij Zitmaxx Wonen wilt werken

Zitmaxx Wonen, een plek waar passie voor interieur, klantenservice en groei samenkomen. Als je op zoek bent naar een dynamische, inspirerende maar misschien nog het belangrijkste; een gezellige werkomgeving, dan is Zitmaxx Wonen de plek voor jou.

Waarom je bij Zitmaxx Wonen wilt werken?
Waarom je bij Zitmaxx Wonen wilt werken?

Wat maakt Zitmaxx Wonen een goede werkgever?

Passie voor interieur: Bij Zitmaxx Wonen draait alles om interieur. Als je een liefde hebt voor design, meubilair en de nieuwste trends in de wereld van woninginrichting, dan zul je je hier zeker thuis voelen. Je krijgt de kans om te werken met een breed scala aan meubelstukken en decoratieve items, waardoor je je creatieve geest de vrije loop kunt laten.

Diversiteit in functies: Of je nu een expert bent op het gebied van klantenservice, logistiek, verkoop, marketing of design, Zitmaxx Wonen biedt diverse functies en carrièremogelijkheden. Dit betekent dat jouw vaardigheden en passies perfect kunnen aansluiten bij de positie die het beste bij jou past.


Klantgerichtheid
: Bij Zitmaxx Wonen staat de klant centraal. Als je geniet van het helpen en adviseren van klanten om hun droominterieur werkelijkheid te maken, dan is dit de plek waar je impact kunt hebben. Je zult niet alleen producten verkopen, maar ook bijdragen aan de tevredenheid en het welzijn van de klanten.


Groei en ontwikkeling
: Bij Zitmaxx Wonen geloven we in groei, niet alleen voor ons bedrijf, maar ook voor onze medewerkers. We bieden mogelijkheden voor training, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Als je je carrière een boost wilt geven, zal Zitmaxx Wonen je ondersteunen bij het bereiken van je doelen.


Teamspirit:
Werken bij Zitmaxx Wonen betekent deel uitmaken van een hecht team. We waarderen samenwerking, open communicatie en een positieve werkomgeving. Samen streven we ernaar om niet alleen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook om elkaar te ondersteunen en te inspireren.


Innovatie en trends
: De wereld van woninginrichting evolueert voortdurend, en bij Zitmaxx Wonen blijven we graag vooroplopen. Als je gepassioneerd bent over het volgen van de nieuwste trends en het ontdekken van innovatieve manieren om klanten te verrassen, zul je je hier zeker op je plek voelen.


Kortom, werken bij Zitmaxx Wonen is niet zomaar een baan, maar een kans om deel uit te maken van een bloeiende gemeenschap die interieurs transformeert en klantendromen waarmaakt. Als je op zoek bent naar een plek waar je vaardigheden gewaardeerd worden, je passie wordt aangewakkerd en waar je kunt groeien als professional, dan nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken.

Waarvoor worden we geprezen?

  • Een goede, gezellige en informele werksfeer
  • Ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid en verantwoording
  • Een vast rooster en luxe werktijden
  • Direct een contract bij Zitmaxx Wonen en een marktconform salaris