"Geen één werkdag bij Zitmaxx Wonen is hetzelfde, dat én mijn leuke collega's maken het werken bij Zitmaxx voor mij leuk"

Anna is al meerdere jaren werkzaam op de afdeling klantenservice!

Wie we zijn
Wie we zijn

Wie we zijn

Bij Zitmaxx Wonen kom je te werken in een gezellig, snelgroeiend en levendig familiebedrijf. We hebben een informele sfeer waarin humor en werkplezier erg belangrijk zijn. We zijn praktisch ingesteld en vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk. Met meer dan 15.000 m2 winkeloppervlakte zijn we één van de grootste meubelspeciaalzaken van Nederland. We groeien hard en willen ons de komende jaren verder uitbreiden. Hierdoor ontstaan er continu leuke en uitdagende functies waarin jij verder met ons mee kan groeien.

Zitmaxx is al meer dan 15 jaar een vertrouwd familiebedrijf: in december 2005 richtten vader en zoon Zitmaxx Wonen op.

Alles begon klein, met de verkoop van een aantal bankstellen in een klein stukje van de huidige showroom. Door hard te werken én slim in te spelen op de veranderende markt en wensen van consumenten wisten zij Zitmaxx uit te laten groeien tot een gezellige organisatie met inmiddels 150 collega's.

Onze historie

Zitmaxx Wonen is al meer dan 15 jaar een vertrouwd familiebedrijf. Ooit begonnen we met een minimaal assortiment, en inmiddels uitgegroeid tot meer dan een speciaalzaak. Met ruim 15000 m² showroom is Zitmaxx Wonen op dit moment één van de grootste trendy meubelzaken van de Benelux, je vindt hier alles onder één dak!

"Meer dan alleen meubels"

Service staat bij Zitmaxx Wonen hoog in het vaandel. Het streven is, ten alle tijden, een glimlach op het gezicht van de klant. Of je nu zoekt naar trendy of tijdloos, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen. Door ons grote en gevarieerde aanbod, proberen wij een assortiment te creëren dat naadloos aansluit op de wens van elke klant. Op deze manier hopen wij iedereen te voorzien van een interieur waar men elke dag van kan genieten.

Als je er op onze website niet uitkomt, of als je opzoek bent naar een dosis inspiratie of advies, nodigen wij je graag uit in onze woonwinkel. Hier vind je onze diverse collectie betaalbare kwaliteitsmeubelen van bekende topmerken die je kan bekijken en testen. Onze adviseurs staan je, onder het genot van een kopje koffie, dan ook graag te woord voor een gratis persoonlijk interieuradvies.

Wie we zijn